וואטסאפ בקרוב תאפשר לשחזר חשבון שנחסם באייפון או באנדרואיד

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

הגרוע מכל קרה והחשבון בוואטסאפ (WhatsApp) נחסם? אתם כנראה לא לבד, החברה בשנים האחרונות הקשיחה בכל הקשור למחיקה ונעילה של חשבונות אשר עושים שימוש לרעה כנגד משתמשים אחרים וכאלה שעברו על תנאי השימוש בשירות ובאפליקציה.

אך משתמשים אחרים ותמימים מגלים להפתעתם כי החשבון בוואטסאפ נחסם ללא ידיעה על האם עברו על החוקים ועל תנאי השימוש (שבנינו, מי קורא?) או דבר הקשור לאבטחת החשבון. בקרוב, אותם משתמשים תמימים שהחשבון בוואטסאפ נחסם והגישה לא מתאפשרת ליקר מכול, ניתן יהיה להגיש בקשה לסקירת החשבון על מנת להחזיר אותו לחיים כך מצא היום אתר WABetaInfo את האפשרות החדשה שעדיין לא פתוחה לקהל הרחב.

החשבון בוואטסאפ נחסם \ תמונה: WABetainfo

בעת פתיחת אפליקציית וואטסאפ עם חשבון שנחסם תופיע אפשרות חדשה שלראשונה תאפשר למשתמש לנסות להחזיר את החשבון לחיים. הניסיון הוא חד פעמי, לכן חשוב לכתוב את הבעיה ולמה לדעתכם החשבון נחסם, אם אכן עברתם על תנאי השימוש, כתבו אותם. אבל אם התעוררתם יום אחד וגיליתם שהחשבון נחסם, פשוט כתבו את הסיטואציה והשיחות האחרונות באפליקציה למה נחסמתם, וכמובן – לבקש להחזיר את החשבון לחיים.

Ad image
תשובה בתוך 24 שעות \ תמונה: WABetainfo

וואטסאפ תחזור אל המשתמש והבקשה בתוך כ-24 שעות מרגע השליחה, התשובה תעודכן באפליקציה עצמה. החברה אף מודיעה למשתמש כי שיחות הצ'אט עדיין קיימות על המכשיר, מה שאכן יאפשר למשתמש לייצא את השיחות בעזרת תוכנה צד שלישית. ועל כן היינו ממליצים לפנות למומחה סלולר בעניין, או כמובן – לשאול את המומחים בקבוצת הטלגרם שלנו!

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים