התוכנה הפופולרית ביותר של מיקרוסופט עושה קאמבק

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

חברת מיקרוסופט (Microsoft) לא משאירה פינה ריקה במערכת ההפעלה חלונות 11 ומשיקה עיצוב רענן מזה עשורים לנגן המדיה פלייר הפופולרי שלה. העדכון החדש אומנם זמין כעת רק לנמצאים בתוכנית הפיתוח של מערכת ההפעלה חלונות 11, אך הוא צפוי להפוך זמין בקרוב לכלל המשתמשים.

זוכרים? להתראות לעיצוב המיושן של המדיה פלייר

מזה עשורים ארוכים בהם לא זכינו לעדכון בכל הנוגע לנגן המובנה והפופולרי מאוד משנות ה-90 וה-2000 המדיה פלייר, אך כחלק מעדכון כל התוכנות המובנות במערכת ההפעלה חלונות 11, מיקרוסופט השיקה עדכון חדש לנגן המובנה במערכת ההפעלה. לא רק עיצוב חדש, הנגן החדש יותאם במלואו לנגן את כל הפורמטים הפופולרים והעדכניים לשנים 2021-2021.

גלריה: Windows Media Player

Ad image

בנוסף, נגן המדיה פלייר המובנה במערכת ההפעלה חלונות 11 יהפוך להיות הנגן היחידי ובכך מיקרוסופט מחסלת באופן רשמי את נגן ה-Groove Music. כפי שדיווחנו בתחילת הכתבה, במיקרוסופט לא מתחייבים לתאריך יציאה או מתי העדכון למדיה פלייר יהיה זמין, ובגרסאות הפיתוח הבאות של חלונות 11 החברה תמשיך בתיקון באגים ושיפורים בנגן המדיה פלייר.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים