החל מה-1.1.2022: גוגל תחייב את המשתמשים באימות דו שלבי

אבי דוד
מאת אבי דוד
1 דקות קריאה

חברת גוגל (Google) הודיעה כי החל מה-1.1.2022 החברה תחייב את המשתמשים לבצע אימות דו שלבי לחשבון הג'ימייל, יוטיוב או כל שירות אחר שבו המשתמשים עושים שימוש בחשבון הגוגל שלהם.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף

על מנת למנוע כמה שיותר פריצות לחשבונות הגוגל, החברה הודיעה כי תחייב את כל ה-130 מיליון משתמשים להפעיל את האימות דו שלבי אשר מונע פריצות לחשבון. על ידי הפעלת אימות דו שלב, המשתמש מקבל הודעת SMS (טקסט) אל הסמארטפון או חיבור דיסק און קי מיוחד וזאת על מנת להיכנס אל החשבון גוגל ממכשיר חדש ולא מוכר.

מחברים אתכם לטכנולוגיה. עכשיו יותר מתמיד.

האפליקציה הרשמית של The Verifier

Download on App Store Download on App Store
אימות דו שלבי בגוגל

בימים האחרונים חשבונות של מיליוני ישראלים דלפו לרשת על ידי האקרים אירניים בפריצה לחברת Cyberserve הישראלית אשר אחראית על אתר ההכרויות לקהילה הגאה 'אטרף', חברת קווים, מכון מור ועוד. כל הפרטים האישיים כולל חשבונות האימייל והסיסמאות דלפו יחד עם הפריצה. בעת הפעלת אימות דו שלבי, ניתן למנוע פריצה לחשבון הגוגל (או לכל חשבון אחר שברשותכם).

החל מהיום (רביעי, 03.11) חברת גוגל החלה להפעיל הודעה בעת התחברות לחשבון הגוגל (ג'ימייל, יוטיוב ועוד) כי על המשתמש להפעיל את האימות הדו שלבי. אנו ממליצים כבר עכשיו להיכנס אל חשבון הגוגל, הג'ימייל או היוטיוב ולהפעיל את האימות דו שלבי כבר עכשיו אם עד כה לא עשיתם זאת.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף
שתפו כתבה
עורך משנה
מעקב
ממקימי האתר ועורך משנה | פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם TechIT. | סלולרי: iPhone 16 Pro Max מחשב: MacBook Air 13 M4" טאבלט: iPad Pro 11" שעון חכם: Apple Watch Ultra
אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *