שבוע אחרי: אפל משחררת עדכון לשעוני האפל ווטש watchOS 5.0.1 עם תיקוני באגים

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

קצת יותר משבוע ימים מאז שחררה אפל את עדכון ה-watchOS 5.0 אשר הביא עימו שעוני תצוגה חדשים לסדרה הרביעית של האפל ווטש יחד עם אפליקציית הווקי טוקי אשר מאפשרת לשלוח הודעות קוליות ועוד.

נראה שבאפל לא מחכים ומשחררים עדכון אשר מטפל במספר בעיות אשר התגלו בגרסת ה-5.0, היום משחררת אפל עדכון ה-watchOS 5.0.1 אשר זמין להורדה דרך אפליקציית השעון במכשירי האייפון בחינם.

Ad image

להלן רשימת התיקונים המלאה ב-watchOS 5.0.1:

  • תיקון עבור מספר משתמשים אשר מדווחים על כך שכמות הדקות באימונים גבוהה מהרגיל
  • תיקון עבור מספר משתמשים אשר מדווחים על כך שלא מקבלים את הקרדיט על עמידה בשעות אחה"צ
  • תיקון עבור מספר קטן של משתמשים אשר מדווחים על כך שהשעון אינו נטען כלל בעת חיבור לטעינה
מקור תמונה: אפל

באפל עובדים בימים אלו על הגרסה הבאה וגדולה עבור שעוני האפל ווטש, בגרסה 5.1 אשר תביא עימה מספר חידושים ותוספות למערכת ולשעונים החכמים. אפל תוסיף את אפשרות ה-א.ק.ג אשר תדע לקרוא את תנודות הלב ישירות מהשעון בעת הנחת האצבע בכתר ועוד.

אנו ב-The Verifier מחכים ומצפים לשדרוג אשר עבר את אישור ה-FDA יממה לפני האירוע. כעת מתברר, כי לאפל יהיו קשיים גדולים יותר במידנות באיחוד האירופי ובבריטניה לקבל את האישור המיוחל.

https://www.youtube.com/watch?v=8DQWt4Z93E0

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים