יבואנית שיאומי מביאה לישראל את Redmi Note 4X – האח המשופר

אלדד מטמון
פורסם על ידי אלדד מטמון

המילטון, יבואנית מכשירי הסלולר של שיאומי בישראל, השיקה הבוקר בישראל את ה-Redmi Note 4X, האח המשופר של ה-Note 4.

המכשיר החדש מבית שיאומי נבדל מקודמו בעיקר בערכת השבבים וטכנולוגיית צילום משופרת. דגם ה-4X מגיע עם ערכת השבבים Snapdragon 625 מבית קוואלקום, בעוד שקודמו מבוסס על מערכת שבבים מבית Mediatek. בתחום הצילום, דגם ה-4X מגיע עם מצלמה קדמית של 5 מגה-פיקסל ומצלמה ראשית של 13 מגה-פיקסל, המצויידת בחיישן CMOS וטכנולוגיית Backside Illumination, המאפשרת לצלם תמונות באיכות גבוהה יחסית בתנאי תאורה קשים.

Ad image

ביתר המפרט נותר המכשיר החדש זהה לקודמו והוא מגיע עם מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית FHD הנעזר במעבד הגרפי Adreno 506 לתצוגה חלקה, נפח איחסון מובנה של 32 ג'יגה בייט (עם הרחבה של 128 ג'יגה בייט נוספים) לצד זיכרון עבודה (RAM) של 3 ג'יגה בייט, כאשר סוללת 4,100 מיליאמפר/שעה שומרת על זמינות מלאה ליום שלם.
את המכשיר תריץ מערכת ההפעלה אנדרואיד לצד ממשק המשתמש MIUI 8 מבית שיאומי.

המכשיר יהיה זמין לרכישה כבר מהיום דרך אתר היבואן ובחנויות נבחרות, בשלושה צבעים שונים: זהב, אפור כהה ושחור, ויעלה רק 1,299 שקלים.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים