בלעדי ל-The Verifier: הצצה ראשונה לדיינר העתידני של טסלה

הצצה ראשונה לדיינר מציגות את התקדמות הבנייה בפרויקט הדגל של טסלה בהוליווד, השואף לשלב בין מסעדת רטרו, קולנוע דרייב-אין ומתחם טעינה מהירה.

אבי דוד
מאת אבי דוד
2 דקות קריאה
הדיינר של טסלה | תמונה: אבי דוד The Verifier
הדיינר של טסלה | תמונה: אבי דוד The Verifier
אמ;לק
  • The Verifier חושף תמונות וסרטון וידאו מתוך הדיינר של טסלה בהוליווד, שנמצא בשלבי הכנה אחרונים.
  • אמש, ה-9 ביולי, התקיימה במקום הרצה מצומצמת למספר עובדי טסלה, לקראת הפתיחה הקרבה.
  • הפרויקט השאפתני יכלול מסעדה שתהיה פתוחה 24/7, עמדות סופרצ'ארג'ר, ומסך קולנוע חיצוני ענק.

לאחר חודשים ארוכים של ציפייה, פרויקט הדיינר השאפתני של טסלה בשדרות סנטה מוניקה שבהוליווד נמצא בהכנות אחרונות לקראת פתיחתו. The Verifier חושף לראשונה תמונות ווידאו בלעדיים מתוך המתחם, המספקים הצצה נדירה אל המבנה המרשים, יממה בלבד לאחר שהתקיימה בו הרצה ראשונה ומצומצמת.

אמש, יום רביעי ה-9 ביולי, קיימה טסלה במקום אירוע הרצה ראשוני למספר מצומצם של עובדי החברה, מה שמעיד כי הפתיחה הרשמית לקהל הרחב קרובה מתמיד. התמונות חושפות את עיצוב של המקום, המשלב באופן מסקרן בין נוסטלגיה של דיינר אמריקאי קלאסי לבין אסתטיקה עתידנית המזוהה עם המותג.

הפרויקט, שהרעיון הראשוני עבורו הוצג עוד ביום המשקיעים של טסלה ב-2023, הוא הרבה יותר ממסעדה עם עמדות טעינה. מדובר במתחם חווייתי שלם שיכלול מסעדה הפתוחה 24/7, מתחם טעינה עם עשרות עמדות סופרצ'ארג'ר (Supercharger), וקולנוע דרייב-אין עם מסכי LED עצומים בגובה של כ-14 מטרים, שיאפשר ללקוחות לצפות בסרטים מתוך הרכב בזמן הטעינה ולקבל שירות ישירות לרכב.

פרטים נוספים הנראים כוללים את הכניסה המעגלית המרשימה למבנה, ואת הלוגו הרשמי של ה-Tesla Diner, המעוצב גם הוא בסגנון רטרו-עתידני, התלוי מעל הדלת. על קירות המקום כבר נתלו יצירות אמנות קונספט של הסייברטראק, מה שמדגיש כי המקום ישמש גם כמעין חלון ראווה למותג. כמו כן, נראה שההכנות למתחם ישיבה חיצוני גדול נמצאות בשלבי סיום.

הקמת הדיינר מגיעה בתקופה שבה תדמית המותג של טסלה חווה טלטלות. פרויקט ייחודי ומהנה כמו הדיינר, בעל פוטנציאל להפוך לנקודת ציון איקונית בלוס אנג'לס, יכול לרענן את תדמית החברה ולהציג צד נגיש ופחות שנוי במחלוקת שלה.

המתחם המרשים, המיועד להכיל כ-200 סועדים בפנים, צפוי להשתלב עם האפליקציה של טסלה ולהציע חוויה טכנולוגית מלאה. כעת, לאחר ההרצה המוצלחת, נותר רק להמתין להכרזה הרשמית על הפתיחה לקהל הרחב.

שתפו כתבה
עורך משנה
עקוב:
ממקימי האתר ועורך משנה | פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם TechIT. | סלולרי: iPhone 16 Pro Max מחשב: MacBook Air 13 M4" טאבלט: iPad Pro 11" שעון חכם: Apple Watch Ultra
אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *