הפיצ׳ר החדש של וואטסאפ הולך לחסום את השיחות הכי מעצבנות

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

אפליקציית המסרים הפופולרית וואטסאפ (WhatsApp) החלה לחסום לפני מספר שבועות קישורים שנשלחו בקבוצות ממספרים שלא שמורים כאנשי קשר, דבר שגרם ללא מעט אנשים לנסות ולהבין, למה הם לא מצליחים ללחוץ על הקישור שנשלח. כאמור, וואטסאפ חסמה את האפשרות הנ״ל, וזאת עד שתשמרו את המספר ממנו נשלח הקישור כאיש קשר.

הודעות ספאם הן סיוט של כל אחד ואחת, בין אם מדובר בהודעת טקסט או בשיחה קולית. נראה כי בוואטסאפ מעלים שלב בכל הקשור לספאם, ובעדכון עתידי לאפליקציה, ניתן יהיה להפעיל אפשרות שתחסום קבלת שיחות נכנסות ממספרים שלא שמורים כאנשי קשר, כך מדווח אתר WABetainfo.

לא מעט אנשים מנסים לגנוב מאיתנו את הדברים החשובים באמת. לכן, אפשרות הפעלה של חסימה של שיחות נכנסות ממספרים לא מוכרים היא דבר מבורך מצד וואטסאפ.

Ad image

חשוב לציין כי עדיין תקבלו התראה על שיחה שלא נענתה, והמספר עדיין יוצג בשיחות האחרונות. כך שאם נבחר, ניתן יהיה להתקשר בחזרה אל אותו המספר.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים