דיווח: האייפון אולטרה יגיע עם תמיכה בטעינה הפוכה וללא שקע טעינה

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

חברת אפל (Apple) צפויה להשיק בשנה הבאה (2024) מכשיר אייפון חדש בסדרה, כאשר זה יהיה בעל תג מחיר גבוה משאר מכשירי האייפון הקיימים ויציע למשתמש אפשרויות מתקדמות עם סוללה ומסך גדולים יותר ואפשרויות נוספות שאלה לא קיימות בסדרת הפרו או הרגילה.

דגם ״האולטרה״ מסתבר צפוי גם להגיע ללא מחבר שקע טעינה, דבר אשר יצריך את המשתמש להטעין את האייפון באופן אלחוטי בלבד. כיום אפל מציעה למשתמש מטען אלחוטי ה-MegSage ומגן אשר כולל סוללה המאפשר לעשות שימוש בטעינה אלחוטית.

עוד לא ברור האם באפל מתכוונים להציע בעתיד טעינה אלחוטית כזאת שתועבר דרך האוויר בדומה לחברות אחרות בשוק, אך נראה כי מלבד הטעינה האלחוטית, באפל מתכוונים לראשונה לאפשר טעינה הפוכה כך מדווח אתר 9to5mac. בדומה למכשירי סמסונג אשר מאפשרים לעשות זאת מזה שנים. דבר אשר יכול לעזור בטעינה של אוזניות האיירפודס למשל, או הטענה של מכשיר סלולרי אחר.

Ad image
שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים