The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
No Result
View All Result
The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
No Result
View All Result
The Verifier
Windows 11

הציוץ הראשון בטוויטר שוב מוצע למכירה כ-NFT; והפעם ב-50 מיליון דולר

by אבי דוד | Avi David
14 באפריל 2022

בחזרה למרץ 2021, מייסד טוויטר (Twitter) הרשת החברתית ג'ק דורסי הציע למכירה את הציוץ הראשון בעלות של 2.9 מיליון דולר כיצירת NFT. הדבר יאפשר לרוכש להיות זה שמחזיק בציוץ הראשון בטוויטר וכמובן שניתן לשמור את הבעלות על הציוץ, ואף למכור אותו בעתיד.

>> הצטרפו אל קבוצת הטלגרם שלנו <<

מי שהיה הרוכש המאושר להחזיק בציוץ הראשון בטוויטר הוא אירני לשעבר העונה לשם Sina Estavi, יזם אשר מחזיק בלא מעט מטבעות וירטואלים. כעבור שנה מאז שנרכש הציוץ כיצירת NFT, החליט סינה למכור את היצירה בלא פחות מ-50 מיליון דולר, ובכך הוא מתחייב לתרום מחצית מהסכום (25 מיליון דולר לעמותות שונות), ואילו את הסכום הנותר הוא מתכוון להמשיך ולהשקיע את הכסף ביצירות NFT ובמטבעות וירטואלים.

just setting up my twttr

— jack⚡️ (@jack) March 21, 2006

אז Sina חשב שהוא אכן יצליח למכור את היצירה בסכום כל כך מופרך של 50 מיליון דולר, ומתברר כי אף אחד לא באמת מעוניין להשקיע כל כך הרבה כסף על היצירה שמחזיקה את הציוץ הראשון בעולם שצויץ אי שם ב-2006 על ידי מייסד החברה ג'ק דורסי. נכון לכתיבת שורות אלו, יצירת ה-NFT קיבלה הצעות של בין 6 דולר ל-כמעט 6300 דולר. האדם שמחזיק ביצירה הוציא הודעה ובה הוא כתב כי אם הוא לא יקבל את הסכום שביקש או סכום שקרוב לזה שפרסם, הוא יבטל את המכירה הפובמית וישמור לעצמו את הציוץ הראשון בטוויטר.

>> שמרו אותנו בגוגל חדשות <<

והיה דווקא מי שעקץ את Sina, לא פחות מאשר מי שעד לאחרונה היה המנכ"ל של טוויטר – ג'ק דורסי שהגיב בציוץ "למה לא לתרום 99%?" ואף זה שהיה הבעלים של הציוץ הראשון בטוויטר.

Tags: nftTwitterג'ק דורסיטוויטריצירהלרכישהציוץראשי
אבי דוד | Avi David

אבי דוד | Avi David

ממקימי האתר ועורך משנה פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם Techit. סלולרי: iPhone X / 256GB מחשב: iMac 27 5K שעון חכם: Apple Watch Series 4 LTE טאבלט: iPad Pro 10.5 2018

Next Post
רוצה את המשתמשים: גוגל השיקה אפליקציה להעברת נתונים מאייפון לאנדרואיד

רוצה את המשתמשים: גוגל השיקה אפליקציה להעברת נתונים מאייפון לאנדרואיד

מוצרים בהנחות מיוחדות לגולשים



מרחבי הרשת

The Verifier

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier

ניווט באתר

  • אודות
  • הצטרפו אלינו
  • צור קשר
  • ראשי
  • תנאי שימוש

אנחנו גם ברשתות החברתיות

No Result
View All Result
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier