The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
אין תוצאות
לכל התוצאות
Windows 11
The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
אין תוצאות
לכל התוצאות
The Verifier
Windows 11

הוכרז: Xiaomi Mi Band 6 – מסך גדול יותר וחיי סוללה ארוכים

מאת אלדד מטמון | Eldad Matmon
29 במרץ 2021
Mi Band 6 | תמונה: שיאומי

Mi Band 6 | תמונה: שיאומי

לצד סדרת מכשירי ה-Mi 11 החדשים, ביניהם ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11 Ultra, שיאומי (Xiaomi) הציגה היום (שני, 29.3) גם את הדור הבא של צמיד הכושר החכם שלה – Mi Band 6.

עיקר השדרוגים ב-Mi Band 6

כמעט כל שנה בשנים האחרונות הוציאה שיאומי גרסה חדשה לצמיד הכושר החכם שלה בסדרת ה-Mi Band. הצמיד שהוכרז היום שומר על העיצוב הקלאסי מהצמידים הקודמיים אך הוא מביא איתו כמה שדרוגים די נדרשים.

למרות גודלו הפיזי שכמעט זהה לדגם ה-Mi Band 5, הדגם החדש כולל מסך AMOLED גדול יותר בגודל 1.56 אינץ', לעומת 1.1 אינץ' בדגם שקדם לו. יחד עם גודל המסך גם הרזולוצייה גדלה ובצמיד החדש תמצאו רזולוצייה של 152×486 עם צפיפות פיקסלים 326 פיקסלים לאינץ', לעומת רזולוצייה של 126×294 ו-291 פיקסלים לאינץ'.

>> הצטרפו אל קבוצת הטלגרם שלנו <<

Mi Band 6 | תמונה: שיאומי
Mi Band 6 | תמונה: שיאומי

הצמיד החדש מציע מעקב של עד 30 סוגי ספורט שונים, לצד היכולת לעקוב אוטומטית אחרי 6 מצבי כושר ספציפיים. עם העמידות בתקן 5ATM תוכלו לשלב גם פעילויות ספורט עד (50 מטרים עומק) מבלי לחשוש. כמו כן, הצמיד מציע חיישן למדידת דופק, חיישן למדידת כמות החמצן בדם וכן גם ניטור איכות הנשימה והשינה.

סוללת ה-125 מיליאמפר/שעה בצמיד תספיק לכם לזמן שימוש של שבועיים, עם יכולת חיסכון בסוללה שיביא אתכם גם ל-19 ימים במצב אופטימלי. בדומה לקודמו, גם ה-Mi Band 6  מגיע עם כבל טעינה מגנטי.

מחיר וזמינות

הצמיד החדש מגיע בצבע שחור כאשר שיאומי מציעה 6 רצועות בצבעים מתחלפים, וכן מעל ל-130 תצוגות שעון מתחלפות, לצד האפשרות להתאים תמונות שלכם למסך.

הצמיד יהיה זמין לרכישה בסין החל מאפריל במחיר של 229 יואן (116 שקלים לערך) עבור הגרסה הרגילה, וכ-279 יואן (כ-141 שקלים לערך) עבור גרסת ה-NFC המאפשרת תשלומים חכמים.

>> הרשמו לערוץ היוטיוב שלנו <<

תגיות: mi band 6xiaomixiaomi mi band 6הוכרזהכרזהמי בנד 6שיאומי
אלדד מטמון | Eldad Matmon

אלדד מטמון | Eldad Matmon

ממקימי האתר והעורך הראשי. בעל ניסיון עשיר בכתיבה באתרים טכנולוגיים ומשיכה לא מוסברת לתחום. לא מסוגל להתחייב למכשיר אחד ואוהב להתנסות בממשקים ומערכות הפעלה שונות.

הפוסט הבא
פרסום ראשון: עדכון ה-iOS 15 יתמוך באייפון 7 ומעלה

פתחו את היומנים: אפל תחשוף את מערכת ההפעלה iOS 15 ב-7 ביוני

עדכונים בלייב

 

 

 

מוצרים בהנחות מיוחדות לגולשים



מרחבי הרשת

The Verifier

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier

ניווט באתר

  • אודות
  • תנאי שימוש
  • צור קשר
  • הצטרפו אלינו

אנחנו גם ברשתות החברתיות

אין תוצאות
לכל התוצאות
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier