מייסד ומנכ״ל OnePlus פיט לאו הודיע בטוויטר ״נשיק בשנה הבאה שעון חכם״

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

מזה חודשים בהם אנו מדווחים על כך שחברת וואןפלוס (OnePlus) הצעירה הסינית מפתחת שעון חכם, בתחילה סברנו כי השעון לא יריץ את מערכת ההפעלה של גוגל ה-WearOS, וזאת תפתח מערכת משל עצמה. אבל נראה שגם כאן נחשף לו סוד לא קטן על ידי לאו בעצמו.

במהלך הסופ״ש האחרון, החליט מייסד ומנכ״ל החברה פיט לאו (Pete Lau) להכריז על כך שהחברה מתכוונת להשיק בשנה הבאה (2021) שעון חכם ממותג תחת OnePlus Watch. פיט עצמו לא פירט יותר מידי, והודיעה זאת בחשבון הטוויטר האישי שלו. בנוסף, הוא פעיל מאוד ברשת החברתית Weibo הסינית, שם דווקא דיבר כי הם עובדים יחד עם גוגל על מנת לשפר את מערכת ההפעלה לשעונים ה-WearOS, דבר אשר גרם לספקולציות על כך שהשעון החכם של החברה אכן יריץ את מערכת ההפעלה של גוגל.

Ad image

בדיוק כפי שעשתה החברה עם מערכת ההפעלה האנדרואיד טיוי לטלוויזיה החכמה ה-OnePlus TV שזמינה לרכישה באסיה ובמזרח, וכפי שכמובן עושה עם מערכת ההפעלה האנדרואיד, עליה היא מלבישה את השיפורים עם Oxygen OS.

השעון החכם של וואןפלוס בדרך \ תמונה: אילוסטרציה

לא נופתע אם לבסוף נראה שעון חכם מבית OnePlus שיריץ את מערכת ההפעלה של גוגל לשעונים החכים, וזאת על מנת לשמור על סנכרון בין הסמארטפון, השעון והטלוויזיה החכמה.

אנחנו כמובן נמשיך לעדכן בכל הנוגע לשעון החכם ה-OnePlus Watch שזה יוכרז כנראה בצמוד לסדרת ה-OnePlus 9 בחודשים הקרובים.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים