מסתמן: אפל תערוך את אירוע הכרזת סדרת האייפון 12 ב-13 באוקטובר

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

בימים הקרובים חברת אפל (Apple) צפויה להודיע באופן רשמי על אירוע האייפון 12 שצפוי להיערך בחודש הבא (אוקטובר), וכרגע השמועות הן על ה-13 באוקטובר.

השנה אפל צפויה להשיק לא פחות מ-4 מכשירי אייפון חדשים. על פי המדליף והיוטיובר ג’ון פרוסאר, ארוע האייפונים צפוי להערך בתאריך ה-13 באוקטובר, כאשר סדרת האייפון 12 תציע 2 מכשירים: הראשון אייפון 12 מיני, בעל מסך בגודל של 5.4 אינץ’ עם זוג מצלמות, והשני אייפון 12 בעל מסך בגודל 6.1 אינץ’ שאף הוא צפוי להגיע עם זוג מצלמות וחומרה דומה רק עם גודל מסך גדול יותר וכנראה כמות זיכרון RAM חזקה מהאח הקטן.

צילום: EverythingApplePro יוטיוב

יחד עם 2 המכשירים המוזלים בסדרה, אפל צפויה להכריז על 2 מכשירי אייפון 12 פרו. כאשר הראשון אייפון 12 פרו בעל מסך בגודל 6.1 אינץ’ עם 3 מצלמות, נורית פלאש וחיישן LiDAR. האח הגדול, האייפון 12 פרו מקס צפוי להגיע בגודל של 6.7 אינץ’, גם כאן עם מערך צילום דומה לאח הקטן עם נורית פלאש וחיישן ה-LiDAR. סדרת מכשירי הפרו צפויים להיות עם תמיכה ברשת ה-5G.

Ad image

סדרת האייפון 12 המוזלת צפויה לצאת כהזמנה מוקדמת עוד באותו היום, 13 באוקטובר, כאשר ההשקה המלאה תתקיים מספר ימים לאחר מכן. לעומת זאת, על פי פרוסאר, סדרת האייפון 12 פרו אף היא תוצע כהזמנה מוקדמת עוד באותו היום, אך השקת המכשיר לא תהיה לפני חודש נובמבר עם תאריך שכרגע לא ידוע. עוד מוסיף ג’ון, כי המידע שהגיע אליו כרגע הוא המידע העדכני “במערכת” וכי ייתכנו שינויים.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים