בעלי Apple TV? שירות הטלוויזיה STING TV מזמין אתכם להשתתף בפיילוט

אלדד מטמון
1 דקות קריאה

חיכיתם חיכיתם ועכשיו זה מגיע. בשירות הטלוויזיה האינטרנטי STING TV הודיעו היום על התחלת פיילוט צפייה לבעלי מכשירי Apple TV באמצעות אפליקציה ייעודית.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף

עד היום יכולתם למצוא את השירות בעיקר בממלכת האנדרואיד שכוללת מכשירים ניידים וטלוויזיות וסטרימרים מבוססי Android TV. לא מזמן הודיעה החברה על חיפוש נסיינים לבדיקת אפליקציה חדשה לטלוויזיות חכמות של סמסונג, שאינן מריצות Android TV, וכעת מכוונת החברה אל משתמשי התפוח.

מחברים אתכם לטכנולוגיה. עכשיו יותר מתמיד.

האפליקציה הרשמית של The Verifier

Download on App Store Download on App Store
תמונה: STING TV

על פי החברה, ממשק המשתמש הותאם במיוחד למכשירי Apple TV ויאפשר למשתמשים להנות מאותם פיצ'רים הקיימים היום בפלטפורמות האחרות, וביניהם Catch up (צפייה בשידורים המוקלטים אוטומטית מהשבוע האחרון), ואפשרות המשך צפייה.

איך משתתפים?

כדי לקחת חלק בפיילוט יש מספר תנאים שחייבים להתקיים:

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף
  1. אתם צריכים להיות לקוחות קיימים של סטינג
  2. מכשיר ה-Apple TV שברשותכם הוא מגרסה 4 ומעלה
  3. תשתית האינטרנט שלכם צריכה להיות לפחות 40 מגה בייט.

עומדים בתנאים? הצטרפו לתוכנית הנסיינים בלחיצה על הקישור הזה ומלאו את הפרטים הרלוונטיים.

יש לכם Apple TV? חיכיתם הרבה זמן לשירות? שתפו אותנו בתגובות

שתפו כתבה
עורך ראשי
מעקב
ממקימי האתר ועורך ראשי | מעל לעשור בעולם ההייטק ובעל ניסיון רב בכתיבה טכנולוגית, לצד הופעות טלוויזיוניות ב׳סוגר עניין׳ עם שי גולדן בערוץ 13.
אין תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *