• עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
  • טיפ אנונימי
The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
  • טיפ אנונימי
אין תוצאות
לכל התוצאות
The Verifier
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
  • טיפ אנונימי
אין תוצאות
לכל התוצאות
The Verifier
אין תוצאות
לכל התוצאות

אינסטגרם משיקה את IGTV – פלטפורמת וידאו ייחודית

מאת אלדד מטמון | Eldad Matmon
21 ביוני 2018
זמן קריאה: 1 דקות

ללא התראה מוקדמת השיקה אתמול אינסטגרם את IGTV – פלטפורמת וידאו חדשה שאולי תשאיר אתכם קצת יותר זמן מול הסמארטפון שלכם.

הפלטפורמה החדשה מאפשרת למפיקי תכנים להעלות סרטונים של עד 10 דקות, כאשר הדגש הוא על וידאו מאונך. אם תרצו, מדובר בסנאפצ’אט או סטורי ארוך במיוחד שמתורגם לחוויית צפייה של זפזופ בין ערוצים.

ידידותי למשתמש

ממשק האפליקציה הוא ידידותי ומינימליסטי במיוחד. בתחתית המסך תוכלו לראות את התכנים השונים, הממויינים לפי: הצעות מעניינות עבורכם המוצעים על פי תכנים שאהבתם (בדומה לאיזור הExplore באינסטגרם), תכנים של הפרופילים אחריהם אתם עוקבים ותכנים פופולריים שאולי יעניינו אתכם.

כחלק מההכנות המוקדמות שעשתה החברה, היא יצרה קשר עם כוכבי רשת באינסטגרם ויוטיוברים עם ערוצים פעילים במיוחד וביקשה מהם כבר להכין תכנים ייעודיים לפלטפורמה, כך שכבר ברגע ההכרזה ניתן היה לראות לא מעט תכנים של הכוכבים הפופולריים.

השימוש באפליקציה פתוח לכולם וכל אחד יכול לפתוח ערוץ וידאו משלו. אם זה מזכיר לכם קצת את יוטיוב, אתם בהחלט לא לבד, אינסטגרם מעריכה שעד שנת 2021 כ-78% יעברו לצפייה בתכנים במובייל וינטשו את מסך הטלוויזיה והמחשב ולכן היא מתכוננת כבר עכשיו. באפליקציה תוכלו להנות מנוחות ה”זיפזופ” בין ערוצים בדמות סטורי לצד וידאו שאינו מצריך סיבוב של הטלפון בצורה אופקית, משהו שכבר מתחיל להראות סימני התמכרות, לפחות אצלנו.

סטורי על סטרואידים

כאשר כעת ניתנת לכם האפשרות להעלות סרטונים מעל 15 שניות ועד 10 דקות, תוכלו לשתף אירועים ארוכים יותר מבלי להשתמש באופציית השידור החי של האינסטגרם. מה שאנחנו עוד צפויים לראות הוא התחלה של סדרות רשת קטנות, בפרקים של עד 10 דקות עם תכנים אנכיים ייחודיים לפלטפורמה, אף על פי שיוטיוב כיום תומכת גם היא בוידאו מאונך.

בעוד ל-IGTV יש אפליקציה עצמאית, חדי העין מביניכם אולי כבר הבחינו באפשרות החדשה באינסטגרם המאפשרת לכם להגיע לאותם תכנים גם מאפליקציית האם, בדומה ל’דיירקט’ שהשיקה החברה לא מזמן.

בנוסף, תוכלו למצוא את תכני ה-IGTV של האנשים אחריהם אתם עוקבים גם בפרופיל האינסטגרם, מתחת לתמונת הפרופיל שלהם.

>> הצטרפו אל קבוצת הטלגרם שלנו <<

רוצים להוריד?

להורדה לאנדרואיד לחצו כאן

להורדה ל-iOS לחצו כאן

מה דעתכם על הרשת החדשה? תתנו לה צ’אנס או שזהו רק עוד ניסיון לרענן את פלטפורמת פייסבוק-אינסטגרם כדי לעורר את המשתמשים? שתו אותנו בתגובות

>> הרשמו לערוץ היוטיוב שלנו <<

תגיות: AppIGTVinstagramstoryאינסטגרםוידאוסטוריראשי
שיתוףציוץשליחהשיתוףשליחה
אלדד מטמון | Eldad Matmon

אלדד מטמון | Eldad Matmon

ממקימי האתר והעורך הראשי. בעל ניסיון עשיר בכתיבה באתרים טכנולוגיים ומשיכה לא מוסברת לתחום. לא מסוגל להתחייב למכשיר אחד ואוהב להתנסות בממשקים ומערכות הפעלה שונות. גילוי נאות: עובד יבמ ישראל אך כל הכתוב באתר משקף את דעתי הבלעדית ואינו מייצג בשום צורה את חברת יבמ.

הפוסט הבא
אפל תתקן או תחליף לכם את המקלדת במחשב המקבוק שלכם

אפל תתקן או תחליף לכם את המקלדת במחשב המקבוק שלכם

מוצרים בהנחות מיוחדות לגולשים



הצטרפו לדיונים

  • אבי דוד | Avi David אבי דוד | Avi David מממ מעניין.. נמשיך להתעדכן! תודה

    ‘פפר’ החלה להזמין לקוחות להצטרף ל-Apple Pay בישראל ·  26 בFebruary 2021

  • Ido Kislev (AKA Somebody) Ido Kislev (AKA Somebody) פפר אומרים שמדובר בכמה ימים. אולי עוד שבוע לקראת פסח?...

    ‘פפר’ החלה להזמין לקוחות להצטרף ל-Apple Pay בישראל ·  24 בFebruary 2021

  • Ido Kislev (AKA Somebody) Ido Kislev (AKA Somebody) ראיתי עכשיו את העריכה שלכם. איזה באסה 🙁 יש שירותים...

    רוצים להשתמש באפל פיי בישראל? זאת האפליקציה שתעזור לכם ·  20 בFebruary 2021

  • Ido Kislev (AKA Somebody) Ido Kislev (AKA Somebody) מילאתי את כל הפרטים והיה כתוב שהם עוברים על המסמכים...

    רוצים להשתמש באפל פיי בישראל? זאת האפליקציה שתעזור לכם ·  19 בFebruary 2021

  • Ido Kislev (AKA Somebody) Ido Kislev (AKA Somebody) לפי Geektime בכתבה על אותו נושא, Apple Pay אמור להיות מושק בארץ...

    אפליקציית bit משיקה ארנק דיגיטלי וכרטיס אשראי חדש עם הטבות ·  15 בFebruary 2021

The Verifier

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier

ניווט באתר

  • אודות
  • תנאי שימוש
  • צור קשר
  • הצטרפו אלינו

אנחנו גם ברשתות החברתיות

אין תוצאות
לכל התוצאות
  • עמוד הבית
  • Apple
  • Google
  • Samsung
  • מדריכים
  • סקירות
  • טיפ אנונימי

© 2021 כל הזכויות שמורות ל-The Verifier