בראיון חדש ורב חשיבות לבלומברג, נשיא חטיבת המובייל של סמסונג (Samsung), וון-ג'ון צ'וי, סיפק הצצה נדירה לאסטרטגיה העתידית של החברה, וחשף כי היא נערכת לשלב הבא של מהפכת הבינה המלאכותית באופן שעשוי לשנות את שיתוף הפעולה ההדוק שלה עם גוגל. לדבריו, דגמי ה-Galaxy S26 שיושקו בשנה הבאה לא יסתמכו רק על Gemini, אלא ישלבו מספר סוכני AI מתחרים.
ההצהרה המשמעותית ביותר בראיון, שהעניק צ'וי לבלומברג, נגעה לעתיד ה-AI במכשירי גלקסי. "ג'מיני לא יהיה סוכן ה-AI היחיד שנשלב בגלקסי," אמר צ'וי. "אנחנו נשלב מספר עוזרים וסוכני AI במסגרת הפלטפורמה שבנינו". הוא הדגיש כי החברה פתוחה לכל רעיון וכי היא כבר מנהלת מגעים עם מספר ספקים. צ'וי סיכם את הנקודה ברמז עבה לעתיד לבוא: "אני חושב שבזמן השקת הגלקסי S26 אתם תראו יותר. בנוסף לג'מיני, אתם תראו יותר".

מהלך זה מסמן שינוי אסטרטגי פוטנציאלי עבור סמסונג, שעד כה שמה את יהבה על שיתוף הפעולה עם גוגל ועל שילוב מודל ה-Gemini שלה. פתיחת הפלטפורמה למספר סוכני AI מתחרים (כמו ChatGPT או Perplexity, שהוזכרו על ידי המראיין) תאפשר לסמסונג להציע למשתמשיה חוויה מגוונת יותר, ולהימנע מתלות בספק יחיד. צ'וי הדגיש כי בסופו של דבר, הסמארטפון הוא "המרכז" של חוויית ה-AI העתידית, ועל כן על סמסונג להבטיח שהיא מציעה את הטוב ביותר.
בנוסף, צ'וי התייחס לכניסתה הצפויה של אפל לשוק המתקפלים. בתגובה לשאלה כיצד סמסונג תשמור על יתרונה, הוא השיב בדיפלומטיות אך בביטחון: "אנחנו עושים זאת כבר שנים רבות וצברנו הרבה מאוד טכנולוגיות וידע". הוא הוסיף כי כניסתה של חברת טכנולוגיה גלובלית נוספת לקטגוריה היא מהלך חיובי עבור התעשייה והצרכנים כאחד.
הראיון נגע גם בסוגיות תפעוליות, כמו האפשרות להטלת מכסים של 25% על מכשירים שאינם מיוצרים בארה"ב. צ'וי ציין כי בזכות מתקני הייצור של סמסונג הפרוסים באזורי מפתח ברחבי העולם, לחברה יש "גמישות רבה" להגיב לשינויים במדיניות הסחר ולהבטיח שהמוצרים המיועדים לשוק האמריקאי יוכלו להיות מיוצרים במקומות שונים.