תראו מופתעים: אפל ממשיכה להוציא דברים מקופסאות המוצרים שלה

אלדד מטמון
2 דקות קריאה
iPad Pro M4 | תמונה: אפל
iPad Pro M4 | תמונה: אפל

אפל (Apple) ממשיכה במסע שלה לצמצם את קופסאות המכשירים שלה עד למינימום. בהתחלה זה היה האוזניות החוטיות שנעלמו מהקופסה, ככל הנראה כצעד להגברת המכירות לאוזניות האלחוטיות שלה. בהמשך זה עבר ל"קוביית" המטען שהייתה מגיע עם כל מכשיר, בטענה שלכולם כבר יש לפחות מטען אחד בבית, וצמצום הקופסה מאותו קוביית טעינה תקל על איכות הסביבה. כעת מגיע הפריט הבא שיוצא מהקופסה, וזה מתחיל במכשירי האייפד החדשים.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף

לפי תזכיר פנימי של אפל שהגיע ל-9to5Mac, מכשירי האייפד פרו והאייפד אייר החדשים שהושקו השבוע יגיעו ללא המדבקות האייקוניות של אפל. כל בעלים גאה של מוצר "אפליסטי" כזה או אחר מכיר את המדבקות בצורת לוגו החברה שנלוות אל (כמעט) כל מוצר בקופסה.

מחברים אתכם לטכנולוגיה. עכשיו יותר מתמיד.

האפליקציה הרשמית של The Verifier

Download on App Store Download on App Store
הסטיקרים של אפל | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

אם קראתם את כל ההקדמה אז וודאי תוכלו לנחש את הסיבה למהלך. על פי אפל, הסרת המדבקות מהקופסה מדגישות את המחויבות של אפל להסיר את כל חומרי הפלסטיק מאריזות המוצרים שלה, כחלק מהמאמצים של החברה לצמצם את טביעת הרגל הסביבתית שלה.

הסטיקרים של אפל | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

סביר שנראה מהלך דומה גם בהשקת מכשירי האייפון החדשים שצפויים להגיע בחודש אוקטובר, וכן גם במחשבי המק שיושקו בהמשך.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף

אל חשש, יש עדיין דרכים להשיג אותן

למרות הסרת המדבקות, אפל נותנת גם צפירת הרגעה ומעדכנת כי עדיין תוכלו תוכלו לבקש מאחד העובדים בחנות אפל את המדבקה בזמן רכישת אייפד פרו או אייפד אייר חדש, שכן מוצרי החברה הנוכחיים עדיין יגיעו איתן כרגיל.

מה דעתכם על המהלך הסביבתי הזה של אפל? מצד אחד, מדובר בצעד מבורך שמפחית את כמויות הפלסטיק בעולם. מצד שני, יש לא מעט אנשים שאוספים את המדבקות האלה לאורך השנים. שתפו אותנו בקבוצת הטלגרם שלנו.

שתפו כתבה
עורך ראשי
מעקב
ממקימי האתר ועורך ראשי | מעל לעשור בעולם ההייטק ובעל ניסיון רב בכתיבה טכנולוגית, לצד הופעות טלוויזיוניות ב׳סוגר עניין׳ עם שי גולדן בערוץ 13.