לראשונה: עדכון אבטחה קריטי שוחרר לאייפון לאייפד ולמק

אבי דוד
מאת אבי דוד
1 דקות קריאה

חברת אפל (Apple) שחררה בדקות האחרונות עדכון אבטחה קריטי (Rapid Security Update) עבור מערכת ההפעלה iOS 16.4.1 למשתמשי האייפון ולאייפד, ולמשתמשי המק עם macOS 13.3.1.

בחודשים האחרונים באפל ביצעו מספר ניסויים במהלך פיתוח גרסאות הבטא של iOS 16; ועכשיו משחררת החברה את עדכון האבטחה הראשון שמועבר למשתמשים ללא הצורך בהתקנת עדכון מערכת שלם.

עוד לא ברור מה תוקן או נחסם בעדכון האבטחה הראשון ששוחרר ואנו ממתינים לקובץ השחרור מאפל. יתכן כי מדובר במספר חסימות של חורי אבטחה קריטיים; כך שיש לבצע עדכון מיידי אם כי לא מדובר בעדכון תוכנה מלא; אלא רק עדכון אבטחה שיש להתקין אותו על גבי האייפון, האייפד והמק.

שימו לב כי גרסת מערכת ההפעלה לא תשתנה ל-16.4.2, אלא ל-16.4.1 (a).

אנחנו נעדכן את הכתבה בהתאם לקובץ השחרור ברגע שזה יתפרסם על ידי אפל.

שתפו כתבה
עורך משנה
עקוב:
ממקימי האתר ועורך משנה | פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם TechIT. | סלולרי: iPhone 16 Pro Max מחשב: MacBook Air 13 M4" טאבלט: iPad Pro 11" שעון חכם: Apple Watch Ultra