בתוך 48 שעות למעלה ממיליון נרשמו לצ׳אט של בינג

אבי דוד
מאת אבי דוד
1 דקות קריאה

חברת מיקרוסופט (Microsoft) שהכריזה בשבוע שעבר על שיפורים למנוע החיפוש בינג (Bing) עם תוספת של בינה מלאכותית ושילוב צ׳אט ה-GPT-4, הודיעה כי בתוך 48 שעות – למעלה ממיליון משתמשים נרשמו לצ׳אט של בינג.

עקבו אחרינו ב-Google הוסיפו כמקור מועדף

במיקרוסופט אומנם עדיין לא פתחו את הצ׳אט החכם לציבור הרחב, וזאת מאפשרת להרשם לגרסת הפיתוח (Preview) למי שמתגורר בארה״ב נכון לכתיבת שורות אלו (אלא אם כן אתם עם VPN).

מחברים אתכם לטכנולוגיה. עכשיו יותר מתמיד.

האפליקציה הרשמית של The Verifier

Download on App Store Download on App Store

שילוב הבינה המלאכותית במנוע החיפוש בינג החל לפני מספר ימים, וחלק מהמשתמשים שנרשמו לתוכנית הפיתוח קיבלו את ההזמנה המיוחלת. החיפוש עצמו הופך חכם הרבה יותר עם אפשרויות מתקדמות, כאשר המשתמש תמיד יכול לעבור למצב של צ׳אט בדומה לזה של ה-ChatGPT. כאשר השוני בין השניים הוא, הצ׳אט של מיקרוסופט מחובר לאינטרנט ויכול להגיע לתוצאות מדויקות יותר מזה של OpenAI.

שתפו כתבה
עורך משנה
מעקב
ממקימי האתר ועורך משנה | פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם TechIT. | סלולרי: iPhone 16 Pro Max מחשב: MacBook Air 13 M4" טאבלט: iPad Pro 11" שעון חכם: Apple Watch Ultra