דיווח: סטרימר האפל טיוי עם מעבד חזק יותר ב-2024

אבי דוד
פורסם על ידי אבי דוד

לפני מספר כשנתיים דיווחנו בבלעדיות כאן ב-The Verifier כי באפל עובדים על גרסה חדשה ומתקדמת של סטרימר האפל טיוי וזאת על מנת להוסיף תמיכה במשחקי כותר באיכות AAA.

היום (חמישי, 19.01) מדווח עיתון בלומברג על ידי מארק גרומן, כי באפל (Apple) עובדים על גרסה חדשה של סטרימר האפל טיוי וזה צפוי לצאת בשנה הבאה (2024) והוא יגיע עם מעבד מתקדם יותר מזה העכשווי האפל טיוי 4K מבוסס A15 ביוניק.

לגבי העיצוב, בדומה למק מיני – גם כאן העיצוב צפוי להישאר זהה ללא שום שינוי. על פי גרומן, אפל צפויה להכריז על האפל טיוי החדש כבר בשנה הבאה לצד המסך החכם המבוסס אייפד, ועל פי אנשים המקרובים לפיתוח, אין כרגע תוכניות להוסיף תמיכה ברזולוציית באיכות 8K.

Ad image
קונספט למסך חכם מבוסס אייפד

בנוסף לאפל טיוי המוכר, באפל עובדים על אפל טיוי עם רמקול מובנה ומצלמה. כך נודע לבלומברג מאותם אנשים המקורבים לפיתוח. אך השקה של מוצר שכזה עדיין לא ידועה והאם בכלל באפל יבחרו להשיק מוצר מוזר שכזה, אלא אם כן מדובר במסך טלוויזיה מבוסס אפל טיוי.

שתפו כתבה

פורסמו לאחרונה

הסקר השבועי

Polls

הסקר השבועי: דגם האייפון 16 הבא שלי הוא

View Results

Loading ... Loading ...

תישארו מחוברים