fbpx

סקירה: אוזניות Ear (Stick) של Nothing – אוזניות עם קייס אייקוני

Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier
7.3
השורה התחתונה
לרכישה

לאחר שהשיקה את אוזניות הNothing(ear) השיקה Nothing דגם חדש של אוזניות המצטרף כקטגוריית אודיו חדשה תחת מותג החברה – Ear(stick). האוזניות החדשות הן מסוג on-ear ו-כשמן הן מיועדות להיות מונחות באוזן ולא בתוך האוזן.

Ear (Stick) – מה בקופסה

  • אוזניות
  • נרתיק שמשמש גם כמטען
  • כבל USB-C-to-USB-A
  • מדריך מקוצר למשתמש
Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

הערה אישית על הקופסה: Nothing היא בין החברות הבודדות שכדי לפתוח את המכשיר צריך לקרוע את האריזה המקורית. כדי לפתוח את אריזת האוזניות, כמו אריזת הטלפון Phone(1) שלה, צריך לקרוע חלק מהקרטון שמרכיב אותה, מה שעשוי לגרום למעט אי נוחות לחובבי הקופסאות 🙂

Ear (Stick) – עיצוב ונוחות שימוש

העיצוב של האוזניות הוא מין הכלאה של אוזניות האירפודס הראשונות עם טאץ׳ עתידני וכמובן סימן ההיכר של החברה – מבנה שקוף שנותן הצצה לקרביים של האוזניות.

Ad image
Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

מבחינת נוחות האוזניות מתלבשות בצורה אלגנטית שלא מוציאה מקום לבלבול. הרמקול העיקרי מונח כלפיי תוך האוזן בעוד זוג מיקרופונים מופנים כלי החלק החיצוני של האוזן לקליטת הקול שלכם בזמן שיחה או בשימוש עם העוזרת הוירטואלית.

Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

מעבר להנחה והוצאת האוזניות בצורה נוחה, רגליות האוזניות משמשות גם לניווט בין שירים, שליטה בסאונד, בשיחות וכן גם בעוזרת הקולית. השליטה נעשית באמצעות מחוות לחיצה על רגליות האוזניות. לדוגמה, לחיצה בודדת עוצרת/ממשיכה את המוזיקה או עונה/מנתקת את השיחה הפעילה, ולחיצה והחזקה ממושכת מעלה או מורידה את הווליום, בהתאם לצד בו מתבצעת הפעולה (ימין או שמאל).

Ear (Stick) – חיבור למכשיר והאפליקציה

המחוות ניתנות להגדרה דרך אפליקצייה ייעודית של החברה הנתמכת במכשירי אנדרואיד ואייפון. בתוך האפליקציה ניתן להגדיר מה תעשה לחיצה בודדת, לחיצה כפולה לחיצה משולשת או לחיצות בשילוב החזקה.

Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

השימוש במחוות הוא מאוד אינטואיטיבי וכל פעולה מלווה בפידבק של סאונד מתכתי קטן המאשר אותה. יכולת ההתאמה האישית של המחוות היא מבורכת אבל ההגדרות הדיפולטיביות כמעט ולא מצריכות התעסקות. עוד באפליקציה ניתן לשלוט גם באקולייזר ולבחור מתוך מספר מצבים מוגדרים מראש או להתאים את הסאונד איך שאתם אוהבים.

Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier

החיבור הראשוני לקח מעט יותר זמן מהמצופה – כדי לקשר בין האוזניות לטלפון יש צורך להניח אותן בקייס וללחוץ על כפתור הבלוטות׳ החיצוני עליו כמספר שניות. החיווי של מתי ניתן לסנכרן את האוזניות היה קצת לא ברור אך בסוף הניסיון הראשון הוכתר כהצלחה. אחרי הצימוד הראשוני החיבור בין השניים נעשה בצורה חלקה ולא חוויתי ניתוקים כלל בזמן השימוש.

Ear (Stick) – איכות הסאונד

כאמור, בשונה מאוזניות in-ear, אוזניות on-ear לא נועלות לגמרי את האוזנייה בתוך האוזן ולכן גם אין יכולת של סינון רעשים. בסביבה שקטה כמו משרד הן פועלות מצויין והסאונד מרגיש די נעים עם באסים לא רעים בכלל. בסביבות אפילו המעט רועשות כמו בתוך אוטובוס, אי אפשר שלא לשמוע את קולות הרקע גם בווליום הכי גבוה, וכן גם איכות השמע נפגעת.

מבחינת איכות השמע בדיבור, כשאתם מנהלים השיחה עם האוזניות, המיקרופונים עושה עבודה טובה והצד השני שומע אתכם די בבירור. מהצד שלכם זה תלוי בסביבה בה אתם נמצאים. הפגיעה באיכות השמע בסביבה רועשת מורגשת גם כאן.

Ear (Stick) – הסוללה

הסוללה של האוזניות עצמן מחזיקה כ-7 שעות, ובאמצעות הקייס תוכלו להגיע לעד 28 שעות שימוש. הקייס עצמו מושך את העין של כל מי שרואה אתכם מוציאים ממנו את האוזניות. קשה להתעלם מזה שהוא דומה לשפתון, ואי אפשר להתבלבל בדמיון כשפותחים אותו בצורה סיבובית כמו שפתון. האוזניות מתמגנטות לאיזורים המיועדים שלהן ונטענות שם. גם הקייס מאמץ את העיצוב השקוף אך לצד כל היופי שלו, הוא נוטה גם לצבור לכלוך בין הצד השקוף למבנה הפנימי.

Nothing Ear (stick) | תמונה: אלדד מטמון, The Verifier
השורה התחתונה
7.3
איכות שמע 7
חיי סוללה 7
עיצוב ונוחות 8
התממשקות 7
שתפו כתבה
עורך ראשי
עקוב:
ממקימי האתר ועורך ראשי | מעל לעשור בעולם ההייטק ובעל ניסיון רב בכתיבה טכנולוגית, לצד הופעות טלוויזיוניות ב׳סוגר עניין׳ עם שי גולדן בערוץ 13.