במיקרוסופט בוחנים תוכנית אנדרואיד בטא למכשירי ה-Duo

אבי דוד
מאת אבי דוד
1 דקות קריאה
אנדרואיד 12 לדואו \ תמונה: אבי דוד The Verifier

לחברת מיקרוסופט (Microsoft) תוכנית פיתוח ציבורית ה-Windows Insider המאפשרת למשתמשים להתנסות בגרסאות פיתוח של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 ווינודס 11. התוכנית שכבר זמינה מזה מספר שנים ועברה לא מעט שינויים, בדרך למשתמשי ה-Surface Duo וה-Surface Duo 2.

בעצם מדובר בתוכנית דומה, אך זאת לא תתמקד בווינדוס כמובן. סדרת ה-Duo שניהם מבוססים מערכת ההפעלה אנדרואיד, כאשר נראה כי התוכנית תאפשר למשתמשים להתנסות בגרסאות פיתוח של מיקרוסופט יחד עם גוגל עבור ה-Surface Duo.

תוכנית הבטא ה-Windows Insider בדרך לדואו?

על פי תמונת מסך שהודלפה, נראה כי בחברה מתכוונים לפתוח תוכנית דומה כמו למשתמשי ווינדוס, עם תמיכה בגרסאות עתידיות של מערכת ההפעלה אנדרואיד.

רק לפני מספר שבועות שחררה מיקרוסופט את עדכון האנדרואיד 12 המבוסס על גבי הערכה של מיקרוסופט. חשוב להזכיר כי רוב היצרניות כבר מאפשרות למשתמשים לשדרג לאנדרואיד 13.

אנדרואיד 12 לדואו \ תמונה: אבי דוד The Verifier

אין ספק כי תוכנית שכזאת אולי תפתור את הבעיה של משיכת משתמשים לדואו, שהשנה לא זכה לדגם חדש בסדרה, בשונה מהשנתיים האחרונות. האם פתיחה של תוכנית בטא מרמזת על הבאות? או שבמיקרוסופט מתכוונים לוותר על אנדרואיד? מקווים שלא.

שתפו כתבה
עורך משנה
עקוב:
ממקימי האתר ועורך משנה | פנבוי של אפל אבל שומר חסד נעורים למיקרוסופט. מומחה SEO והתמיכה הטכנית של הצוות באתר. לאבי ניסיון רב בכתיבה טכנית ועבודה בתחום - בין היתר היה שותף ב-GSM-Israel ובעל אתר טכנולוגי עצמאי בשם TechIT. | סלולרי: iPhone 16 Pro Max מחשב: MacBook Air 13 M4" טאבלט: iPad Pro 11" שעון חכם: Apple Watch Ultra