הייתם רוצים להחליף את קורטנה באלכסה בחלונות 10 אבל עד עכשיו לא יכולתם לעשות זאת אלא אם לחצתם על אלכסה בשורת המשימות? מאז חודש נובמבר האחרון בו חשפה אמזון את אלכסה לחלונות 10 של מיקרוסופט, החברה לא עדכנה את העוזרת הקולית שלה מאז.
אך כעת, השתיים מכריזות כי אלכסה של אמזון זמינה להורדה בחנות האפליקציות ה-Microsoft Store אשר כוללת עדכון ראשון לעוזרת הקולית עבור מערכת ההפעלה חלונות 10, לא צריך יותר לחפש אחר אלכסה בשורת המשימות על מנת להפעיל אותה, וכעת ניתן פשוט לומר ״אלכסה״ והיא כמובן גם תענה בחזרה.
שיתוף הפעולה בין קורטנה לאלכסה עלה שלב לפני מספר חודשים, כאשר ניתן היה להתממשק בין 2 העוזרות הקוליות על מנת לבצע פעולות במערכת ההפעלה. אך כעת, באמזון מנסים לעשות הפרדה ולתת לאלכסה את הבמה שלה.
אז אם אתם לא מרוצים מקורטנה, תדעו שניתן להוריד את אלכסה בחנות האפליקציות ה-Microsoft Store בחינם ולהשתמש בה.